Ontdek de magische, mystieke Marokko op een schoolreis



De schoolreis geworden een steeds gewaardeerd onderdeel van het nationale curriculum en met de wereld opent zijn deuren om te reizen de gelegenheid om groepen van studenten op educatieve reizen is eindeloos. Nemen van studenten uit hun omgeving bekend klas verruimt de geesten, introduceert nieuwe ervaringen en moedigt motivatie en hernieuwde enthousiasme. Terwijl theorie en leren door middel van leerboeken heeft zijn plaats, er is niets heel graag een onderwerp of een concept in verband brengen en het overwegen van een drie dimensionale perspectief.




Op een schoolreisje, zijn studenten genomen uit hun comfortzone en zachtjes aangemoedigd om druk op hun grenzen en vraag hun vooroordelen. Er is geen betere manier om te leren dan door ervaring. Naast de educatieve voordelen van een schoolreisje, studenten krijgen ook de kans om te ontwikkelen sociaal en persoonlijk, interactie met nieuwe culturen en gesprek anders binnen hun peer-groep.




Er zijn prachtige reizen bedrijven die uitstekende school reis pakketten naar sommige erg spannend bestemmingen over de hele wereld organiseren. Alle onderwerpen vallen, alle leeftijden verzorgd voor, en alle eisen rekening gehouden voordat de reis is afgerond.




Wat te zien in de divers land van Marokko




Marokko is magisch en er is geen ander woord voor het. Een plaats van exotische bezienswaardigheden, geluiden, geuren en smaken, dit land is boeiend in elke betekenis. Marokko is een ontwikkelingsland en een die zijn verleden met grote eer terwijl het aanpakken van de toekomst met prachtige kracht omvat. Studenten krijgen in Marokko, ruimschoots de gelegenheid om te vergelijken van de samenleving, de economie en de Gemeenschap daarmee meer vertrouwd aan hen.




Van de oude Medina van Marrakesh naar de toeristische stranden van Essouria, van de ongelooflijke bergen van de hoge Atlas aan de nomadische cultuur van de Berber van het laagland, is Marokko een land van contrasten.




Begin in Marrakesh studenten zullen kunnen krijgen een echt gevoel voor de islamitische cultuur die hier zit. De stad is verdeeld in twee delen, en heeft een nieuwe, meer Europees district genaamd Gueliz en de oude Medina, dat is het historische deel van de stad. De twee gebieden zijn trekken in verschillende richtingen en terwijl de Medina is opgebouwd uit een labyrint van kleine straatjes, exotische op zoek sieraden winkels, slangenbezweerders en spice kraampjes, het nieuwe district is duidelijk meer moderne met flitsende winkelcentra, hoge stijging banken en gemerkte winkels.




De souk in de medina is de grootste in de wereld en is een fascinerende plek om een middag doorbrengen. Het Museum van Marrakesh heeft sommige prachtige artefacten terwijl de Koutoubia-moskee ook zeker een bezoekje waard is. Bekend als de rode stad, wanneer je wandeling rond de stadsmuren van Marrakesh begrijpen u snel waarom.




Van Marrakesh bezoeken de Agafay woestijn en overwegen hoe de nomadische bevolking van dit land hebben gehad om een rustiger leven omarmen om te overleven. Achter liggen het Atlas-gebergte en de enorme Lake Takerkoust, die zeven kilometer lang is. Studenten krijgen een kans om te overwegen het belang van irrigatie en hydro-elektriciteit wanneer ze over de reden voor het meer bestaan leren.




Marokko heeft zoveel te bieden enthousiaste studenten op een schoolreisje. Van de adembenemende landschappen tot de onderliggende politieke en economische kwesties, en van de rijke geschiedenis aan de diepgewortelde religieuze invloeden krijgen studenten genoeg om te verkennen, veel vraag te veel terug naar de klas te nemen.


Beautiful Moroccan City of Marrakech




The entire country of Morocco has a mystic and mysterious romantic association for many people. This is in large part due to the prominent city of Casablanca, which was also the title of an iconic American film staring Humphrey Bogart and Ingrid Bergman. And while the film may have introduced the overall symbolic association to the entire country of Morocco, the city of Marrakech is actually one of the major cultural centers of it. It is also one of the top tourist destinations in the country. And with that in mind it is also likely that many of the people who visit Marrakech will also make a trip north to Casablanca.





Marrakech has many distinguishing elements that place it at the top of many international lists and its thriving culture is representative of its contemporary progressive status as well as its diverse and dynamic history. Marrakech is the capital of the middle of the southwestern region and it is located at the foothills of the Atlas Mountains. Those amazing snow capped peaks are a magnificent backdrop and atmospheric accent to the beautiful city below and they also create a sort of protective security feeling. The mountains have played a significant role in the cultural heritage of the city and have held an almost spiritual significant to residents throughout the centuries.





The city itself tells the story of its history, and not unlike many other North African cultural centers it consists of an old fortified establishment, known as the medina, as well as the contemporary modern city, which is called Gueliz. The total population of Marrakech is over one million residents and one of its distinguishing features is the traditional market in town, which is the largest of its kind in Morocco. Most of Morocco's international tourists arrive in the country via the Menara International Airport which is located in Marrakech. And as was previously mentioned, they are likely to take the train rail north, which will land them in Casablanca.





Marrakech has one of the busiest city squares in Morocco as well as the entirety of Africa and the rest of the world. The square, known as the Djemaa el Fna if full of people both day and night and it is one of the major entertainment and activity hubbubs of the city. During the day numerous performers such as acrobats, dancers, musicians and all sorts of other entertainers attract and delight crowds. As night falls, food stalls will open onto the square and patrons watch as it turns into a large open aired restaurant. It is one of the most exciting places in town and tourists enjoy the diverse offerings and are able to experience a great deal of culture in one location.


Taarten in Marokko



Gastronomie in Marokko is een fascinerende domein dat bezoekers nog een kans om te ontdekken de Marokkaanse cultuur, een verbazingwekkende fusie van culturen en kleuren geeft, vooral omdat de Marokkaanse keuken de verscheidenheid van Marokkaanse samenleving toont. De voorbereiding van taarten geeft ook uiting aan de grote savoir-faire van Marokkaanse vrouwen, die hebben gedaan veel inspanningen te ontwikkelen en te innoveren in dit domein, een discipline die zijn verstrekt van generatie aan generatie en die dag na dag, zijn uiterlijk vertoon dat een succesvol evenwicht tussen moderniteit en originaliteit kan worden bereikt.




In dit artikel wil ik verkennen een aantal van de specifieke kenmerken van de voorbereiding van taarten in Marokko. Ik zal ook enkele van de meest bekende typen van Marokkaanse taarten noemen.




Verscheidenheid is het sleutelwoord als wanneer het over taarten in Marokko. Eerst, bezoekers naar Marokko zal zien dat vrouwen in Marokko afhankelijk zijn van volledig natuurlijke producten bij de voorbereiding van hun taarten. De meest voorkomende producten die worden gebruikt in taart bakken zijn amandelen, noten, rozijnen en rose water. Al deze producten worden meestal gebruikt voor decoratie, parfumeren of vulling.




Ook, Marokkaanse vrouwen de voorkeur te gebruiken verschillende motieven die verbeelden en roepen aard, zoals bloemen, planten, vruchten en sommige geometrische patronen zoals driehoeken, cirkels, golven, enz.




Bovendien, bezoekers zal vinden verschillende en diverse soorten gebak specifiek zijn voor elke regio in Marokko. We kunnen zeggen dat taarten in Marokko kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdtypen: aan de ene kant, zijn er sommige cakes die worden gepresenteerd in het dagelijks leven met de thee, zoals "elfakass", dat een zeer eenvoudige cake is, bereid met bloem, suiker, olie, eieren en sesamzaad. Het kan worden geparfumeerd met sinaasappelsap en heeft de vorm van een halve cirkel. De "ghoriba" is dat een ronde taart bereid met olie, poedersuiker, meel en kan worden gehad omhoog met datums, honing, kaneel, pinda's, enz.




Aan de andere kant kunnen we vinden sommige andere typen die vaak worden gepresenteerd in speciale gelegenheden. Dit is het geval van, bijvoorbeeld, de "chbakia", die is bereid met meel, boter, saffraan en enkele andere ingrediënten afhankelijk van de regio's. Deze cake kan worden geïrrigeerd met honing en versierd met sesam en amandelen en is bereid voor de Ramadan.




Er zijn ook de "lebriwat", die zijn bereid met zeer fijne pasta gevuld met amandelen en suiker, gebakken in olie en geïrrigeerd zijn met honing driehoeken. Naast deze, zijn er vele andere taarten uitgewerkt voor speciale gelegenheden, zoals de "lkaak", die kan nemen veel vormen en tonen verschillende motieven en wordt gepresenteerd tijdens de "Achoura" dag.




De "kaab ghzal" of "de gazelle hoornen', een van de meest beroemde taarten in Marokko, zijn ook meestal gegeten in speciale gelegenheden. Ze zijn zijn in de vorm van een halve maan en gevuld met een deeg van de amandel en geparfumeerd met oranjebloesem essentie.




Marokkaanse taarten kunnen u dus voorzien van een duidelijker beeld van de grote beschaving van Marokko. Bovendien, het toont de creativiteit van Marokkaanse vrouwen, evenals hun kennis en het respect voor traditie.




Als u wilt ontdekken de Marokkaanse gebakjes ik nodigen u uit om te komen naar Marrakech, Marokko, waar u krijgt een uitstekende kans om te genieten van alle soorten van Marokkaanse taarten en zal zeker veranderen de weergave van de patisserie. De oker stad is voor u klaar en verwelkomt u met open armen, nodigen u uit om te genieten van enkele magische momenten vol vreugde en geluk.


Morocco Treks - Planning Before the Big Adventure








The High Atlas Mountains are the most popular destination for trekkers. This region is largely unexplored by anyone other than the Berber tribes, due to its remote nature as well as Morocco being un-traveled. The treks one can take vary from short walks through cedar forests to difficult treks up steep and rocky slopes.





Areas of the High Atlas Mountains cannot be reached during winter because of the treacherous mountain paths. Other areas turn into winter wonderlands with small ski resorts and plenty of downhill skiing fun. A location for trekking Morocco you might find most exciting is the rarely traveled Jbel Sarhro. Jbel Sarhro runs along the Anti Atlas and High Atlas mountains. From the area it is possible to overlook the Sahara desert in the distance. There are mesas, gorges, and volcanic pinnacles which are softened by the growth of palms and almond groves. It is an arid country with wild landscapes just waiting for the next visitor.





Treks through the Jbel Sarhro can take five to twenty days depending on what you wish to see. The different walks are almost endless when it comes to choices. The first place many travelers choose to see is Bab n?li. This High Atlas trekking experience brings you to rock formations which are geologically strange. For example the Tete De Chamaux or Head of the Camel cliffs which rise above Igli are distinctive. The cliffs are also impressive in size and magnificence. There is also the Taggourt Plateau. The plateau is the perfect opportunity for trekkers to look back at what they left behind. It is a stunning green and red landscape which is a marvel for anyone who has ever seen it. There are numerous peaks, plateaus, and rock formations to examine throughout the area.





Tizi n Tazazert is a two to three day hike up a pass. From this area it is possible to take a five day loop from N?ob to the Handeour Valley where dry river beds await the adventurer. Tadout n?ablah is another plateau of the region. The most magnificent area in the Jbel Sarhro region is Jbel Bou Rhdad and Tamouline. They are twin peaks you can trek. While these peaks do not reach the 4,000 meters of Jbel Toubkal they are no less impressive than the tallest High Atlas Mountain. Since the mountainous area of Jbel Sarhro was once littered with active volcanoes you have even more to add to the trip's sites. Volcanic rock can still be found near the pathways for you to marvel over as the rocks are very old.


Marokko vakanties met kinderen





Je gaat waar met uw kinderen? Is niet dat gevaarlijk en wat zal ze doen er?




Dit is waarschijnlijk een antwoord dat u van uw vrienden en familie na hen te laten weten dat je op vakantie naar Marokko met uw kinderen gaat.




Een vakantie van Marokko staat garant voor unieke, exotische en pittige ervaring dat de kleintjes nooit zal vergeten. Het is het land van vliegende tapijten, Ali Baba en zijn dieven, Aladdin's lamp en vele andere mystic verhalen. Vakantie in Marokko is een perfecte vakantie voor uw gezin. Na hun aankomst naar Marokko wordt al deze fantasieën en verhalen trouw aan u en uw kinderen.




De oude keizerlijke steden van Marokko hebben vol glas activiteiten en zijn geweldige introductie tot een verschillende cultuur en geschiedenis. De souks, de slangenbezweerders, de henna dames zal verbazen uw hele gezin. De prachtige tuinen, oude paleizen, de ezel passeren steegjes, de rel van kleuren zal maken uw reis onvergetelijk en leuk. Als u moe van het bezoeken van bezienswaardigheden en wilt afkoelen bezoek het Oasiria Water Park door Marrakech waar u in Kinder lagunes zwemmen kunt, rijden op het piratenschip, of spetteren in het golfslagbad.




Een andere goede manier om af te koelen is om te reizen op een dag tour van Marrakech naar het Atlas-gebergte. Er zijn vele kleine wandelingen waar zelfs uw kleintjes zullen genieten van. Huren ezels te nemen u voor een kleine rit langs de weiden van lokale Berbers en hun modder huizen die kleven op de bergen. Of ontdek een van de meren zoals de Lalla Takerkoust waar kinderen kunnen uitvoeren wild en verkennen.




En hoe zit het met de romantiek van de Sahara woestijn? Is er niet een magische voor een bezoek aan het land waar de caravans eens passeren op hun weg naar handel zout, goud, ivoor en slaven. Op uw reizen Marokko tour door de Sahara woestijn bovenop uw kameel net als de oude caravans deed. Hebt u de mogelijkheid om te overnachten in de tent in het kamp van de woestijn die is een waar avontuur niet alleen aan uw kinderen, maar ook voor de volwassenen ook.




Reizen naar Marokko zijn wat kindertijd zou moeten gaan over. Marokko tour zal uw kinderen kennismaken met een andere cultuur. Het zal verruimen hun horizon die duizend keer beter dan zijn dan enkel het schudden van handen met Goofy in Disneyland.