Bezoek de intrigerende overblijfselen van de stad Volubilis in Marokko



Het Koninkrijk Marokko ligt in het meest westelijke deel van Noord-Afrika en is een van de beroemde plekken om te bezoeken voor een vakantiereis in dit continent. Dit land was onder het bewind van de Umayadd moslims van Damascus, Berber dynastieën van Almoraviden en Almohaden en Europese koninkrijken van Rome en Duitsland in het verleden. Vanwege dit, heeft dit land veel veranderingen in de cultuur, dat een mooie mix van de Arabische, Berber en Europese invloeden is ondergaan. Sommige van de steden die een kenmerk van de geschiedenis van schooltaalvaardigheid zijn zijn Meknes, Chefchaouen en Fes el Bali. Een andere plaats van historisch belang is de stad Volubilis, die tot de meest bezochte sites van deze natie behoort. Controleer het vliegticket van verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen gebonden aan Marokko, voordat u plannen voor een bezoek aan deze spectaculaire plek tijdens uw vakantie.




Volubilis - locatie en geschiedenis




Volubilis, gelegen in het hedendaagse Marokko, is nu een deels uitgegraven site van de vervolgens Romeinse stad van 40 advertentie. Deze site was eens het administratieve centrum en hoofdstad van de Romeinse provincie Mauretania Tingitana en thuis van meer dan 20.000 inwoners. Deze plaats is gelegen in het westen van de stad van Moulay Idriss Zerhoun in de Jebel Zerhoun vlakte en ligt dicht bij de steden Meknes en Fez. Volgens archeologische bewijzen, deze site werd bewoond door mensen van het Neolithische tijdperk in de 3e eeuw en werd veroverd door de Romeinen in ongeveer 40 na Christus.




Beroemde wat te zien




Deze plaats is opgenomen in de lijst van de UNESCO World Heritage Site en beschikt over een aantal beroemde attracties. De best bewaarde structuren van deze plaats zijn een Romeinse forum, een 2e eeuw basiliek en de boog van Caracalla, die uit 217 AD dateert. Kolommen van dit forum staan nog steeds intact en de basiliek met overblijfselen van de indrukwekkende muren, die meer dan 30 meter hoog kan worden gezien. De meest gerenommeerde overblijfselen van deze site zijn de mozaïekvloeren, waaronder Diana Bath, werken van Hercules, Orpheus mozaïeken en Nereides.




Volubilis betekent letterlijk Oualili (oleander bloemen) in Berbertaal als het land van deze site groei van een groot aantal oleander planten en olijfbomen ondersteunt. Deze plaats is ook bekend onder de naam van Oualila en Ksar Pharoun (farao paleis) in Arabisch.




Opgraving en restauratie




De site onderging massale vernietiging na een aardbeving in de 4e eeuw. Opgravingen van deze site is ingeleid door de Fransen uit 1912 tot 1956. Verdere restauratie werd tussen 1930 en 1967 uitgevoerd. In 1997 werd deze plaats vermeld als de UNESCO World Heritage Site.


Berber cultuur en strand breekt komen samen met Villa vakantie in Marokko





Voor een pauze die geeft je de kans om te genieten van de zon en krijg een inzicht in een historische beschaving, kan u ontdekken dat villa vakantie in Marokko teek de juiste vakken.




Door het bezoeken van Agadir niet alleen zult u kunnen genieten van een plek van zonnebaden op het uitgestrekte strand maar ook vindt u meer informatie over de Berbers, inheemse bevolking van Noord-Afrika.




Als je iets van een gier cultuur kunt u aan het hoofd naar de overblijfselen van de stad kasbah bij het verlaten van uw villa in Agadir voor de dag.




Gebouwd in de 16e eeuw bovenop een heuvel door de stad Saadi heersers, werd deze structuur ernstig beschadigd door een aardbeving die plaatsvond in 1960. Nochtans, kunt u een idee van wat dit gebouw was als in haar hoogtijdagen als onderdeel van haar wallen staan nog steeds krijgen. En als u de kasbah bij zonsondergang bezoekt, u zal zitten kundig voor zien sommige prachtig uitzicht op de baai.




Als u wilt meer informatie over de regio's verleden, bent u zeker willen het Amazigh Heritage Museum te bezoeken. Niet alleen zal u zitten kundig voor een dieper inzicht in de veranderende leven van de Berbers in de loop der eeuwen krijgen, maar ook kunt u een collectie van prachtige zilveren sieraden.




Nadat scherp om erachter te komen hoe de Berbers van vandaag gaan over hun leven, in welk geval hoofd aan de El nemen in de exposities u wellicht-souk Had. Een bezoek aan de markten geeft je de kans om te zien lokale bevolking kopen van vers voedsel en andere items. Voor een echt authentiek villa vakantie ervaring, waarom niet halen sommige streekproducten en hebben een gaan op het creëren van uw versie van sommige klassieke Marokkaanse gerechten?




Bezoeken van Agadir medina district kan ook geven u een inzicht in Berbercultuur. Dit gebied van de stad werd herbouwd in de jaren negentig en zoals jullie het ingewikkelde netwerk van straten u zult tegenkomen kraampjes en souks verkopen een breed scala van waren. Als u behoefte heeft aan een adempauze, zal u ook komen over een Moorse café waar je kunt krijgen een drankje en een hapje te eten.




Maar terwijl Agadir schitterend met culturele bezienswaardigheden en winkels is, er is veel meer te doen in de stad. Met een tien kilometer zandstrand strand en een minimum van 300 dagen zon per jaar is het ook de perfecte plek voor u om te werken aan uw tan.




Echter, als u wilt een beetje meer actief dan vindt u dat de stad kustlocatie u proberen uw hand bij een scala van watersporten zoals windsurfen kunt, kitesurfen en zeilen. U kunt ook gaan paardrijden of golfen op een aantal cursussen.




Met zo veel dingen te zien en te doen vind je jezelf boeken villa vakantie in Marokko jarenlang te komen!


Exotic Morocco - Home Sweet Home






Morocco has lots to offer regarding decor because of the geographical position. Famous locations like Casablanca, Marrakesh shows the world the intricacies of Moroccan art and architecture. The word Morocco is synonymous with rich hues; mystery that invokes varied imagination in us. Morocco that is surrounded by long coastal areas and arid desert and seared by the harsh sun the Moroccan vibrant colors come alive. The different landscapes offer varied and vibrant colors of the nature like bright orange of the sun, aqua blue of the sea, silver color of the moon, gold color of the sun kissed sand, ochre color of the mountain ranges.





The deep dark blue can offer a dramatic backdrop for the entire room. Since Morocco has lots of oriental things to offer the rooms get adorned with artifacts terra cotta tiles, glass jewel works, vibrant fabric colors. You can find excess of Morocco in the entire design of the house. Everything is inspired by nature. The fabrics and patterns utilized in the Morocco decor are art forms that are passed on from ages. The first room, which has dramatic effect of different decoration, the second room can lessen the effect having subtle texture that is toned down. Dark wooden plank, fabrics that fall from the ceiling, gold and green combined colors can form rich upholstery. The famous mosaic artwork can adorn the walls. Plants can be highlighted with intricate woven baskets and exotic flowers can be displayed with rounded smooth sun bleached stones.





Few articles of Moroccan traditional artifacts can be added to enhance the rich culture of this exotic place. Vibrant mosaic tables can brighten the room. The famous lights and lamps that are hand carved and made from camel bones can adorn the walls of the room for dramatic effect. Brocades made from metallic ribbons can highlight the wall or furnishings or the floors. Silk covered huge pillows that have Indian influence can make a room look rich and colorful. You can give a dramatic look to the house by including the local flavor by adding few stone pillars, some tower that have the design o a mosque, some arch shaped entry and intricate wrought iron gates.





Morocco decor or ambiance is not complete without the famous exotic scents and which you can keep in the kitchen. Morocco influence is felt in some parts of Europe like Italy, Spain. These influences can be adapted to the Morocco decor like the iron grill or the tiles. Due to its strategic geographical position there are varied influences on Morocco decor that there are no fixed rules that have to be incorporated. There is nothing to assert to define Morocco decor, as it is an amalgamation of ideas. With the available information and data you can evolve your own ideas.


Ontsluiting van de talloze Mysteries van Marokko





Toeristen massaal naar Marokko te drinken in een cultuur gebaseerd op specerij. Een belangrijke route voor handelaren uit de oudheid, het is niet alleen over het product zo gewaardeerde in de lokale keuken. Het land is, op zich, een specerij schat - rijk, weelderige en een oase van smakelijke cultuur. Het is geworden synoniem met de vitale en exotische beeldspraak van bazaars, Midden-Oosten keuken en de rode stof van de Sahara.




Er is geen fijnere manier om je hielen graven in en echt vangen de essentie van het leven van deze cultuur dan met behulp van uw voeten op een wandelvakantie.




Verken de straten




De straten van Marrakech hum met hectische kleur, en wandelen in Marokko is de beste manier om te ontgrendelen de geheimen van de hoofdstad. Terwijl een tour in een airconditioned bus kan voorkomen dat je de zomerhitte en u het gevoel extra veilig en beschermd, uiteindelijk dat u zal niet zitten kundig voor hetzelfde gevoel maken van duiken in hals over kop en het ontdekken van de cultuur uit de eerste hand hebben. Verdeeld in de historische stad, Medina, en de Europese Gueliz, hebt u de kans om te ervaren een onstuimige mix van bazaars en winkelcentra, rokerige holen en open cafés, bruisende straat-verkopers en chique winkels.




Geniet van de mensen




Vele toeristen die hangen te lang in de rust van hun moderne hotels of een beetje te vrolijk blik op de toeristische sites vanuit het raam van een tourbus missen op boeiende met de echte cultuur. In contrast, wanneer op een vakantie wandelen in Marokko hebt u de mogelijkheid om te nemen van uw tijd met de echte plaatselijke bevolking en met hun cultuur. U kan ruilen met een leverancier op een markt, een woestijn herder vragen hoe hij woont, en luister naar de verhalen van een lokale matriarch in een bakkerij op weg naar de Koutoubia-moskee.




Trek de paden




De meeste straten waren oorspronkelijk is gemaakt voor een wandeling, en dit is geen minder het geval in steden zoals Marrakech en Casablanca. Het voordeel van wandelen in Marokko (in tegenstelling tot het meeste van uw tijd in een bus, taxi of jeep wordt pendelde van de ene toeristische site naar de volgende uitgaven) is dat u uw eigen pad kunt maken. Ontdek de straten, vinden oude paden, dwalen doelloos rond en vinden wat opwinding - dit is het plezier van ontrafelen steden zoals Casablanca of oude Moorse steden op de rand van de Sahara op de voet.




Proef het eten




Voedsel is het vlaggenschip van elke cultuur, en wandelen in Marokko kunt u opstaan nauw en persoonlijk aan de keuken aangeboden. Dit is een natie die houdt van de smaak, en je echt nodig om het handen krijgen op en verkennen, bedenken en de eigenaardigheden van de kleine niche winkels en verborgen gerechten proeven. De Berber, Moor en Arabische invloeden, de inlandse kruiden en het erfgoed van de Koninklijke keukens van Fez en Rabat, hebben gecombineerd tot heerlijke couscous, lam, Tajine, Harira, kaab el ghzal en groene thee - maar te noemen een paar iconische gerechten.


Reis naar Marokko



Het unieke, tijdloze en ongewijzigd Marokko maakt een grote indruk op de geest. Marokko is een Noord-Afrikaanse land met vele reisbestemmingen. De beste tijd voor Traveling naar Marokko is tijdens de wintermaanden. De echte schoonheid is het Atlas-gebergte. Marokko heeft de smaak van romantiek, oude cultuur en geschiedenis. Sommige van de steden van Marokko zijn Marrakesh, Essaouira, Casablanca, Tanger en Fes. Bazaars, Medina, riads, sprankelende pijpen en ja, uitstekende stranden maken reizen naar Marokko een prachtige Afrikaanse avontuur.




Sightseeing in Marokko omvat beroemde stranden, beste badplaatsen, vertegenwoordigd door Essaouira, Tanger en Asilah, ook het Atlas-gebergte, de Saharawoestijn, de Dades-vallei.




Marokkaanse cultuur gastheren vele mensen met inbegrip van Berbers, de mensen van Noord-Afrika en de Nijl-vallei. De Marokkaanse cultuur is traditioneel met de mannen verdienen en vrouwen het verzorgen van het koken thuis. Er zijn veel van de beperkingen wat betreft vrouwen betrokken zijn. Vriendelijke en kleurrijke omgeving vindt u in Marokko. Marokkaanse cultuur is beroemd om zijn gastvrijheid.




Een verblijf in Marokko is een fascinerende ervaring. Marrakesh, wordt het cultuur centrum van Marokko, is een luidruchtige en bevolkte stad. Als u een verblijf hier overweegt, is Riad de beste optie. Riads in Marrakesh, het traditionele Marokkaanse huis, heeft in het algemeen een centrale binnenplaats met een fontein, restaurant of een zwembad. Sommige Marrakesh riads hebben ook terrasvormige cafetaria's, waar u ontbijt eten kunt terwijl u geniet van de schoonheid van de stad. Smaak van traditionele maaltijden kunt u genieten in Marrakesh riads. Alle de Marrakesh riads, zijn niet duur. Er zijn vele riads in Marrakesh, spelen een belangrijke rol in de Marokkaanse cultuur. Enkele populaire riads in Marrakesh zijn, Riad Magellan, Riad Dar Dialkoum, Riad Assala, Riad La Terrasse Desoliviers en nog veel meer.




Essaouria, de Marokkaanse stad is verrijkt met een mengsel van Franse invloeden samen met Marokkaanse tradities en cultuur. Essaouira is bekend om haar hout beeldhouwen, schilderijen, stoffen en muziek. De stad heeft lange witte huizen met blauwe deuren, en workshops. Ontzagwekkende stranden, zeevruchten en Gnaoua Music Festival zijn de specialiteit van de Essaouria. Als u wilt dat de meest fascinerende ervaring hier, moet u Essaouria riads bezoeken. Een verblijf riads in Essaouria is ideaal voor gezinnen. Essaouria riads, geven een huiselijke gevoel. Kamers zijn volledig uitgerust, met extra bedden, volledig uitgeruste badkamers, multi keuken restaurants en nog veel meer. Sommige van de beroemde riads hier zijn Ryad Watier, en Riad Asmitou.




Er zijn enkele reizen tips op Marokko die u moet onthouden. Niet moslims zijn verboden uit het bezoeken van moskeeën. Als u bezoek aan de stad tijdens de maand van de Ramadan, zul je een andere ervaring. Meestal de mannen en vrouwen beide voorkeur ter dekking van hun lichaam. U bent vrij om te verkleden als u alstublieft, maar niet beledigen Marokkanen over hun kleren. Lokale valuta is Dirham. Marokkaanse vervoer is niet erg duur. U zult genieten van uw verblijf daar.


Marokko vakanties - wat vrouwen moeten weten





Vrouwen die met Marokko vakanties worden meestal behandeld met hoffelijkheid. De behandeling heeft echter gedurende generaties als een eerlijk spel voor vele Marokkaanse mannen werden beschouwd. Vrouwen die zijn gebonden aan het reizen naar Marokko moet fatsoenlijk dress to ontsieren de perceptieve weergave van West-beïnvloed van Marokkaanse mannen.




Er zijn een verscheidenheid van nuttige tips over how to make Marokko vakanties voor vrouwen rustige, aangename en probleemloze. Vrouwen moeten nemen nota van de jurk die ze dragen zal bij een bezoek aan de verschillende toeristische plekken in het land. Zij zijn verplicht om te dragen toppen die betrekking hebben op het bovenste gedeelte van hun armen en rokken met langere zo veel mogelijk. Het dragen van een lichte hoofddoek vooral in drukke plaatsen toont respect voor de Marokkaanse cultuur. De vrouwen die leven in het land nooit Maak oogcontact met vreemden vooral mannen. Vrouwelijke toeristen zijn ook verplicht om niet te maken contact met een Marokkaanse meeste man, vooral als ze niet enig verband met de persoon in het algemeen hebben. Dit zal helpen hen te voorkomen dat ongewenste situaties in het land zoals seksuele intimidatie of verleiding.




Vrouwen die op Marokko vakanties zijn ook verplicht om vertrouwen in de behandeling van de bewoners. Zij kunnen dit effectief doen door negeren of weigeren uitnodigingen van vreemden in een beleefde manier. Als ooit dat een vrouw met een vakantie in het land ondervonden ernstige intimidatie van een Marokkaanse ingezetene, is ze vrij om de hulp van de autoriteiten. Volgens de Marokkaanse tradities betekent een toerist die "Shouma" of "Shame schreeuwt" dat de persoon intimidatie van een Marokkaanse ervaren.