Waar is Malaga Airport?



Natuurlijk de witte zandstranden, gegarandeerd goed weer en het gemak van toegang tot de Costa del Sol alle maken Malaga een perfecte bestemming voor aankomst in Spanje; maar er is veel meer aan Málaga en de Costa del Sol dan voldoet aan de ogen.




Vliegveld Malaga ligt 8 kilometer ten zuiden ten westen van de stad Malaga in de richting van Guadalmar.


Het is de regionale hoofdstad van een ruimte van Spanje genoemd van de Costa del Sol. synoniem met de zomer strand vakanties de Costa del Sol is een vakantiebestemming voor miljoenen Britten elk jaar.




Malaga's locatie op de Zuid-Mediterrane kust van Spanje betekent dat het ervaringen bijna jaar door zonneschijn. Het landschap rond Malaga ziet er meer Noord-Afrikaanse dan Europese, woestijn zoals glooiende heuvels en duinen en witte stranden alle functies van deze Spaanse gebied zijn omdat zij een zeer vergelijkbaar weer patroon aan dat van Noord-Afrika delen.




Malaga heeft een handige locatie aan de zuidelijke kust van Spanje voor reizen naar Noord-Afrika de stad ontstond als een nuttige handel punt voor de Feniciërs, zelfs vandaag de dag is het nog steeds een zeer belangrijk strategisch geplaatst poort. En moet u om te reizen op vanaf hier dagelijks veerboten brengt u rechtstreeks naar Melilla in Marokko.




Malaga begon leven als een Fenicische kolonie het later werd geregeerd door de oude Grieken. De geschiedenis van Málaga speelde vervolgens in de handen van de Visigoten, na dat de Arabieren de stad, net als veel van Spanje de Moorse invloeden nog steeds kunnen worden gezien in kunstwerken en architectuur, beheerst regeerde ze met succes totdat ze over werden gegooid door christenen tegen het einde van de 15e eeuw. Deze kleurrijke geschiedenis leent Malaga een zeer interessante archeologisch verleden. Veel belangrijke vondsten kunnen gevonden worden in musea die document deze interessante culturen. De grootste overblijfselen van Moorse besturingselement nog steeds zichtbaar zijn vandaag de prachtige overblijfselen van moslim paleizen in het fort van Alcazaba. Steile kronkelende paden en gedifferentieerd binnenplaatsen weergegeven deze prachtige Moorse stijlen fantastisch.




Malaga luchthaven is zeer goed bediend door snel moderne goed onderhouden wegen. Dit maakt Malaga een prachtige bestemming om te komen tot wanneer u deze regio van Spanje bezoekt. de A7 kustweg links naar de snelweg AP7 Autopisa del Sol; Wat betekent dat u geen probleem moet bij het verkrijgen van naar bestemmingen zoals Torremolinos, Fuengirola, Marbella, Granada of zelfs uit naar Gibralta in uw huurauto. De kust A-7 is de oude weg van de N-340 duurt het een fantastische route klampt zich vast aan de kust, is de moeite waard een drive om te genieten van het prachtige uitzicht en Verken nieuwe stranden.




Malaga heeft een fantastische culturele en historische achtergrond; in 2004 heeft de gemeenteraad in Malaga realiseerde dat zij had een uniek aanbod dat ze gebruiken kunnen om te bevorderen van de stad. Ze verzocht te worden geplaatst in het bod voor de 2016 Europese cultuur hoofdstad, en zijn druk bezig sinsdien gewerkt om hun kansen op het winnen van deze award. Musea, galerijen, restauratieprojecten en theaters hebben zijn opduiken over de plaats in afwachting van de subsidie.




De kust van de Costa del Sol heeft vele wereld klasse golfbanen; in feite is dit de hoogste concentratie van cursussen op één locatie in de wereld. Het wordt vaak aangeduid als de 'Costa del Golf'. Voor gezinnen vermaakt een bezoek aan dit gebied er meer aan de hand is dan u ooit zult moeten houden u tijdens een vakantie. Er zijn eindeloze witte stranden, thema parken, waterparken, safari parken en activiteiten zoals rijden op de skelter, op hetzelfde moment voor een iets meer gekweekte moment heeft de Costa del Sol ook genoeg te doen kunst of geschiedenis aficionado gelukkig.




Malaga luchthaven is veruit de beste luchthaven om te gebruiken als u van plan bent voor een bezoek aan de Costa del Sol, een huurauto hier maakt het verkennen van dit prachtige gebied een mogelijkheid. Om te ontsnappen aan de drukte en de drukke toeristische gebieden is het echt de moeite waard nemen een beetje weg reis avontuur.




Een auto huren Malaga is de perfecte manier om de regio te verkennen. Met zo veel interessante plaatsen om te ontdekken is een Autoverhuur Spanje de aanbevolen en meest kosteneffectieve vervoer optie.



This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.