Fantastische vakantie Start met goedkope vluchten



Na de intensivering off van low cost vluchten naar Andalusië kunnen toeristen zwerven van historische tours van de oude Moorse sites van Al-Andalus naar de zonneschijn resorts van Malaga.




Voor veel mensen zijn cheap flights to Spanje allemaal over de Costa del Sol of de krioelende stadsleven van Barcelona, maar een gebied zo groot is als het Iberisch schiereiland veel meer heeft te verrassen van de bezoeker.




De zuidwestelijke regio van Andalusië is samengesteld uit acht provincies: Almeria, Cadiz, Cordoba, Granada, Huelva, Jaen, Málaga en Sevilla. Zoals te verwachten, voor een gebied zo dicht bij Noord-Afrika, het klimaat warm en zonnig voor het grootste deel van het jaar is, steeds met name warm in de zomermaanden.




Dit is een grote aantrekkingskracht uit op mensen overweegt wanneer kan ik boeken van low cost vluchten naar Andalusië. Het warme weer begint zo spoedig maart en kan maximaal tot November. Zelfs de winters zijn mild, als regenachtig.




De regio zelf is doordrenkt van geschiedenis. Het was de site voor Rome van epische oorlog met Hannibal en Carthago en beschikt over vele overblijfselen uit de klassieke periode.




In 711-718 AD, de Omajjaden binnengevallen vanuit Marokko, en gaf de regio de naam waarvan Andalusië is afgeleid - Al-Andalus. Tijdens de komende 800 jaar van Islamitische regel werd het een centrum van leren, handel en architectuur.




Inderdaad, het is de prachtige architectonische wonderen die bezoekers aan deze dag trekken. Misschien wel is de meest bekende van deze de Alhambra - een grote, luxueuze Paleis en Fort complex dat uitkijkt op de stad Granada.




Andere wonderen van Moorse architectuur omvatten de prachtige Mesquita moskee en kathedraal in Cordoba en Sevilla's twin lekkernijen - het Alcazar paleis en de nabijgelegen kathedraal Giralda.




De grote steden in Andalusie zijn vol met bars en restaurants - waarvan vele heerlijke tapas met zeer redelijke prijzen combineren. Sevilla is beroemd als de geboorteplaats van flamenco, en is er trots op het culturele alleseters bieden een ruime keuze van locaties om te horen van de muziek en getuige het hectische dansen.




Hoewel een ver verwijderd van de verpakte resorts van de Costa del Sol, biedt de regio scores van rustige badplaatsen voor degenen die wensen te koesteren in de Andalusische zon en zwemmen in de warme wateren van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan.




Slechts een paar uur rijden verder neemt noorden de reiziger in de bergen, met traditionele witgekalkte dorpen, spectaculaire landschappen en mogelijkheden voor wandelen, Fietsen, vogels kijken en zelfs skiën, in de resorts van de Sierra Nevada.




Een vakantie in Andalusië is een geweldige manier om de cultuur van Europa te combineren met de zon van de tropen en outdoor-activiteiten. Low cost vluchten naar Andalusië zijn overvloedige online en er zijn sommige grote pakket vakantie daar ook.




Kim heeft 5 jaar ervaring in de reisindustrie en het schrijven van reisinhoud voor brochures. Ze houdt van schrijven op diverse verschillende locaties.



This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.