Nemen trektochten in Marokko



Alle regio's van Marokko kunnen worden trokken als u wilt dat avontuur. Helaas, sommige regio's van Marokko vereisen zomer trekking ervaringen. Jbel Toubkal is de hoogste berg in het Atlas-gebergte. De hogere waterstand ervaring zware sneeuw in de winter. Het kan ook weer erg koud daarboven tijdens de avonden. Voor deze reden Marokko wandeling tours de berg op bepaalde delen van het jaar.




Dit is alleen een probleem voor individuen die het ultieme avontuur willen. Iedereen die een bezoek aan Marokko om te genieten van cultuur vindt Marokko trekking al jaar. Deze types van tours kunnen dag wandelingen, overnachting treks, en zelfs een paar dagen in de bergachtige gebieden van het land.




Een van de gemakkelijkste trekking ervaringen te hebben is de Ourika valei. Deze wandeling is drie uur van wandelen, met drie uur rijden. Bezoekt u Berber dorpjes, de zoutmijnen, en een prachtige waterval in het Atlasgebergte. De vallei is weelderige met planten en dieren. Als je geluk hebt dat u kan zelfs zien een Barbarijse aap op de trek.




Voor iedereen die wil dat een meer betrokken hoge Atlas mogelijk trekking verblijf Imi Ourlad te Imlil de juiste tour. Deze trekking Atlasgebergte tour duurt drie dagen met vier tot vijf uur van de trekking van een dag. Net als veel van de trektochten zult u beginnen in Marrakesh en rijden naar Imi Ourlad voordat u begint de wandeling omhoog in de valleien en kloven van de regio's. Vanaf Imi Ourlad is het mogelijk om te bereiken Tizi Nlbour op 1600 meter. Dit gedeelte bevat een pension voor lunch genaamd Imsker. Zodra u lunch met een prachtig uitzicht als een compliment hebt, zal u gaan naar Ait Aisa. AIT Aisa ligt op 1400 meter. Het is een dorp, met een zeer lange geschiedenis. U kunt in de tradities van het gebied jezelf onderdompelen in de cultuur van de regio.




De volgende dag u gaan naar Imnan vallei, Arg, Amssakrou, Ikiss, en dan stop in Tinghrinn. Al die tijd bent u op deze reis te kijken naar de natuurlijke fauna van het gebied. Tinghrinn ligt op 2100 meter. De laatste dag brengt u terug naar beneden het Atlasgebergte en Marrakech. Langs de weg zal u ter plaatse watervallen, beekjes en lopende rivieren samen te werken met de afvoer van hogere waterstand. Of u wilt een dag wandeling of enkele dagen om te ervaren Marokko zijn de opties er voor u.