Al Massira Airport - Agadir, Marokko



Al Massira Airport in Agadir is gelegen in de stad Agadir in Marokko. Deze luchthaven dient jaarlijks ongeveer 16 miljoen passagiers. Een van de bloeiende industrie en het bedrijfsleven in Agadir is toerisme geweest. In resultaat vluchten kennisgemaakt met Al Massira van nieuwe luchthavens van het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Plannen werden gemaakt om te maken een nieuw merk terminal, opening van het leven voor de mensen van Agadir.




De start-en landingsbaan op de luchthaven wordt uitgevoerd in de richting van 10/28. Het heeft een lengte van 3200 meter met een breedte van 45 meter. Vaartuigen van de grootte van Boeing 747 land kunnen ook op de luchthaven. Parkeerruimte voorzien van het vliegtuig is ongeveer 170.000 vierkante meter die kan huis 10 Boeing 737 en 3 Boeing 747 op één punt van tijd. Terminal oppervlakte is 25,550 vierkante meter en de verwachte capaciteit van de terminal is ongeveer drie miljoen passagiers per jaar. Een grote wachtkamer is verdeeld in twee verstrekken voor nationale vluchten, alsmede internationale vluchten kan passeren paspoortcontrole in Agadir. De luchthaven heeft een ILS klasse II certificering.




De luchthaven heeft vlucht verbindingen met Dublin, Parijs, Nuremberg, Warschau, Berlijn, Luxemburg, Brussel, Casablanca, Amsterdam en vele andere delen van Europa. Het verkeer verkeer geweest op constante opkomst door de jaren heen. Aantal passagiers die gebruik gemaakt van de diensten van Al Massira Airport steeg tot meer dan 1,45 miljoen tegen slechts negen honderd duizend in 2002. Nochtans is er een neerwaartse trend in vracht beweging van 1708.7 ton in 2002 tot 1165.8 ton in 2008



This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.